Kaikkien ihmisten tulee saada kokea iloa ja välittämistä olosuhteista huolimatta. Pienikin ilon pilkahdus voi pelastaa koko päivän, viikon tai jopa kuukauden. Vilpitön apu ja kannustus vaikeassa elämäntilanteessa saattaa muuttaa asiat paremmiksi ja kantaa koko loppuelämän ajan.

Avun tarpeita on erilaisia, joten kaikenlainen apu tulee tarpeeseen, ja ne kohdistetaan mahdollisimman nopeasti suoraan saajille. Auttamalla muita saa itse uskomattoman hyvän fiiliksen ja iloa omaankin elämään.

Vapaaehtoistoiminta

Jos sinulla on ylimääräistä aikaa ja haluat vilpittömästi auttaa, tarjoamme vapaaehtoistoimintaa kiinnostuksesi mukaan. Tehtävät ja toiminnanlaajuus vaihtelevat vuoden mittaan, joten tekemistä riittää oman osaamisesi ja ajan käyttösi puitteissa. Voit ulkoiluttaa huonokuntoisen vanhuksen koiraa, olla mukana harrastustoiminnassa, järjestää kanssamme tapahtumia, käydä moikkaamassa yksinäistä tai voit ehdottaa oman ideasi. Vapaaehtoisuus ei vaadi erityisosaamista. Riittää kun tuot toimintaan omat taitosi ja elämänkokemuksesi kiinnostuksesi puitteissa. Tule rohkeasti mukaan, pienikin apu riittää!

Voit liittyä vapaaehtoistoimintaan täyttämällä ja lähettämällä meille ilmoittautumislomakkeen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@auttamosuomi.fi. Liittyminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Kun tarvitsemme lisävahvuuksia toimintaamme, otamme yhteyttä sinuun ja sinä päätät haluatko osallistua.

 

Rahalahjoitukset

Auta meitä auttamaan tekemällä lahjoitus yhdistyksemme tilille. Me ohjaamme avun suoraan avuntarvitsijoille ilman välikäsiä. Kaikki lahjoituksen varat käytetään autettavien hyväksi.

Saaja: Auttamo Suomi ry
Rahankeräyksen tilinumero:
FI26 4714 0010 0718 00
Viesti: Pienkeräys

Keräyksen tiedot:
Luvan saaja: Auttamo Suomi ry
Luvan numero: RA/2020/356
Luvan myöntänyt viranomainen: Länsi-Suomen poliisilaitos, 03.04.2020
Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 10.04.2020 – 09.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.
Keräysvarojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään ehkäisemään syrjäytymistä helpottamalla suomalaisten vähävaraisten, heikommassa asemassa olevien ja/tai elämässään kovia kokeneiden elämäntilannetta auttamalla ja tuottamalla iloa.
Keräyksen yhteystiedot: Auttamo Suomi ry, rek.nro: 223.201, Y-tunnus: 3083592-2, info@auttamosuomi.fi

Tavaralahjoitukset

Otamme mielellämme vastaan tavaralahjoituksia. Tavaroiden on oltava hyväkuntoisia ja ehjiä. Lahjoitukset toimitetaan vähävaraisille avun tarvitsijoille ilman välikäsiä. Saadut lahjoitukset, jotka eivät sovellu asiakkaillemme, annamme ne ekologisesti eteenpäin edelleen hyödynnettäviksi.

Kun haluat tehdä tavaralahjoituksen, niin ota yhteyttä sähköpostilla info@auttamosuomi.fi. Kerro viestissä mitä haluat lahjoittaa ja laita mielellään liitteeksi kuva lahjoitettavasta tavarasta.